31 Ocak 2010 Pazar

Haftasonu alışveriş merkezinde :D



Büyükşehirlerde haftasonu oldu mu alışveriş merkezlerine bir hücum oluyor, özellikle teenage grubun sayıca ağırlıkta olduğu bir kalabalık göze çarpıyor. Tabi öle olacak çünkü yaş ilerledikçe insan sakin bir yerlere, açık havaya gitmek istiyor.
Geçen hafta sonu Göksu yapmıştık. Bu hafta sonu da cmt Foruma, pazar yine Göksuya gittik. Forum oldukça kalabalıktı. Ejder Kapanı filmini izleyip biraz dolaştık mağzaları, Mudo, Mango, Defacto, Koton, Batik, Polo Garajlarda süper indirimler vardı. Ciddi ciddi %50, %70 indirimli ürün almak mümkündü.


Uzun zamandır Mudo'dan almak istediğim bir fincan takımı vardı ince porselenden, büyük çay fincanları oldukça şık, sezonda yanılmıyorsa 60-70 arası bi şeydi, dünse 24.500 dururmuyum hemen aldım tabi :)


Sonra siyah bir boğazlı kazak aldım 19 ytl, bir de eşime Polo'dan gömlek aldık 78 den 19 ytl'ye düşmüş. Zamanınız varsa bi bakın kaçırmayın derim.
Bu arada Burger'a uğramadan big king yemeden de olmazdı tabi her seferinde rejimdeyım daha da olsa yemem :D desem de kendimi tutamıyorum ve yumuluyorum ya :(
Not: Fotolar karma bu hafta ve daha öncesine ait
.
Foto 1. Forum
2., 3. ve 5. Panora
4. Migros

25 Ocak 2010 Pazartesi

Gidelim Göksu'ya Bir Alem-i Ab Eyleyelim


Nihayet yenı bir yazı yazabiliyorum, bir haftadır zaman ayırıp da ilgilenemedim. Sadece takip ettiğim bloggerlara bakıp çıktım.



Malum bu aralar havalar çok soğuk, biz de Ankaralılar olarak lapa lapa yağan kara hasret kaldık,
meteoroloji sürekli havayla çelişen iddialar da bulunup bizi kar beklentisine soksa da bir türlü beklenen kar yağmıyor!!!


Gerçi şimdilik fena da olmuyor, bu hafta sonu soğuk olsa da pazar günü güneş yüzünü gösterdi. Biz de GÖKSU'ya gittik. Şehrin kalabalığından uzak güzel, ufak bir park alanı. Pazarları brancha geliyo insanlar. Biz de gazetemizi alıp gittik. Vala yapay gölete nazır kahvelerimizi çaylarımızı yudumladık görsen sevgili okur bizdeki keyif beyde yoksanırsın deniz kenarında romantizm yapıyoruz :ppp
Ps: foto 1- bendeniz
foto 2- göksu
foto 3- bizim bey
Kıssadan hisse: "Gidelim Göksuya bir alemi ab eyleyelim
Ol kadehkar güzeli yar eyleyelim"





İnsanın yaşadığı yerde deniz, göl bilemedin yapay gölet olmalı arkadaş, hayat ne gösterir bilinmez ama ilerde Antalya veya İzmir'de yaşamak isterim.

15 Ocak 2010 Cuma

EZİKLERDEN UZAK DURUN


Ne öğrendim bugun? ya da daha doğrusu neyi bir kez daha anladım?

Cevap: EZİKLERLE arkadaş olma!!!

Evet kendine güveni olmayan, ezik geri planda kalmış insanlara el uzatıp da onun için üzülüp arkadaşlık etmeyeceksin. Çünkü böyleleri senin iyi yüreğini anlamak yerine seni inceden inceye izlemeye, derinden derinden kıskanmaya, senle çaktırmadan yarışmaya hatta seni kendine rakip görmeye bile başlıyor, senin üzüntünle içten içe seviniyor, sevincinle ya da başarınla delirircesine hasatinden çatlıyor.
Tabi tüm bu duygularını stabil bir şekilde içinde tutması çok zor, ee insan evladı eninde sonunda patlıyor daha doğrusu kıskançlığından çatlıyor ve işte o anda öyle bir şeye tepki veriyor ki sen ağzın açık bakakalıyorsun lann bu nasıl böyle düşünmüş diye... Ve acı gerçekle yüzleşiyorsun aslında ondan sana ne arkadaş ne dost olmuş, olamaz da.
Evet okurlar tecrübeylen sabit bak, 3 kez yaşadım, en büyük kazığı da , kalp kırıklığını da hayal kırıklığını da kardeşim dediğim bir EZİK'den gördüm. Bugün itibariyle de kendisini tamamen sildim hayatımdan. Siz de öyle yapın hiç umursamayın, oralı olmayın ki sinirden ÇATLASINLAR!!!

Evet bir daha asla EZİKlerle arkadaş olmıcam, acimicam, bi tekme de ben atıcam, yapıcak bişi yok....



Ps. Yok yaw gaza geldim yazarken bi tekme de ben atamam yapamam öyle bişey çünkü aptal kalbim lüzumundan fazla yumuşak. Ama söz dikkat edicem, sizler de öyle yapın sona boşa üzülmeyin dostlar!

3 Ocak 2010 Pazar

YILBAŞI GECESİ


Nihayet yatış modumdan çıkıp pcnin başına geçebildim.

2009'un son günlerini kepenklerini kapatmak üzere olan bir dükkanın haleti ruhiyesi içinde geçirdim. Bi mayhoşluk, bi bezginlik bi sıcak yatağımdan çıkmayayım gelecek seneye kadar hissiyatı (büyük geyiklerden biridir hiç de hoşlanmam ama nedense yılın son günü bu espriyi ben de yaptım " seneye görüşürüz" böğğkk, biliyorum ama tutamadım kendimi ) ile 31 Aralık gününe girdim. O gün izin alıp erken çıktım bölümden. Kendimi alışverişe verdim tabi.

*Kocişime bu yıl moda olan çelik yüzüklerden aldım (evlilik yüzüğünü kayseride unuttuğundan kendisine hediye alıomuş ayağına yatıp 1 taşla 2 kuş vurdumu düşünüyorum hehehe)

*Babama, kayınpederime ve emreye (kendisi kaynım olur ki bu sözcukten tiksinirim, kullanmam) atkı aldım.

*Kayınvalideme şal, anneme cüzdan aldım.

*Kardeşime yüzyılın hdiyesi diyerek ponponlu bir panço aldım, bayıldıı tabi.

*Kendime almadan olmazdı tabi aynı pançodan kendime de aldım hihoha..

Kayınbabamlarda annemlere geldi, birlikte yemek yedik. Sonra bir hediyeleşme curcunası başladı çok eglendim. Kocişim de bana altın nazarboncuklu bir bileklik ve atkı bere takımı almış, kardeşim de pofidik terlik almış, annem de hoş bir takı almış.

Neyse saat 9 gibi arkadaşlara geçtik. Abur cubur eşliğinde içkilerimizi yudumladık, partinin aksine dinlendirici bir gece oldu. Gece 1'den sonra da o kafalarla TABU oynadık, çok eğlendik, saat 3 gibi de kalktık. İŞte o saatten beri yatıştayım, yarın nasıl işe gidicem kara kara düşünüorum :ppp

Not: Keşke her gün yılbaşı olsa ya!!