13 Temmuz 2012 Cuma

Tatildeydik!


 Tatil işte budur arkadaşlar, yani bu foto bence tatil konseptini özetliyor. Bu sene izin almada eşim sıkıntı yaşadığı içinancak 1 hafta izin alıp 9 gün kaçabildik. Kayseriden Antalyaya gidişimiz yazlık konyaaltında  olduğu için 8 saat sürdü, otobüsle değil ha arabayla.. poff demedik değil. Cmt ikindi gibi ordaydık 5de denize gittik, akşam aile büyüklerine ziyarete tabi ki (babam çok sever tatilde misafircilik işini ki her yaz kardeşimle ben buhran geçiririz yeterrr diye) Neyse bu sene sadece 1 gece gittik. 2., 3. ve 4. günler de yazlıkta ailemle geçirdik.



Keyifliydi..Ordan perşembe günü Sidedeki Crystal Admiral Resorts&Spa adlı otele geçtik ve pazar öğlene kadar da orada kaldık. Çok büyük bir oteldi ve kalabalıktı. Ultra herşey dahil olduğundan insanlarda sürekli bir yeme içme faliyeti vardı ki bir ara ben yıldım... 
Havuzları, akşam aktiviteleri ve yemekleri güzeldi. Tavsiye ederim. Ancak sanırım ben tatil köyü knseptini daha çok seviyorum. Yürüyüş yapacağın uzun ağaçlık yerleri olmalı bence tatil yerinin.Neyse tatil tez geçti hiç bir şey anlamadan aynı yolu teperek geri evimize döndük. 1 hafta kadar adapte olamadım desem yalan olmaz.. Öğrencilik yıllarımı özledim ben ya okul kapanır şıp yazlıkta soluğu alıp 2 ay tatil yapar tatilden bıkardık, hey gidi günler hey!