15 Ocak 2010 Cuma

EZİKLERDEN UZAK DURUN


Ne öğrendim bugun? ya da daha doğrusu neyi bir kez daha anladım?

Cevap: EZİKLERLE arkadaş olma!!!

Evet kendine güveni olmayan, ezik geri planda kalmış insanlara el uzatıp da onun için üzülüp arkadaşlık etmeyeceksin. Çünkü böyleleri senin iyi yüreğini anlamak yerine seni inceden inceye izlemeye, derinden derinden kıskanmaya, senle çaktırmadan yarışmaya hatta seni kendine rakip görmeye bile başlıyor, senin üzüntünle içten içe seviniyor, sevincinle ya da başarınla delirircesine hasatinden çatlıyor.
Tabi tüm bu duygularını stabil bir şekilde içinde tutması çok zor, ee insan evladı eninde sonunda patlıyor daha doğrusu kıskançlığından çatlıyor ve işte o anda öyle bir şeye tepki veriyor ki sen ağzın açık bakakalıyorsun lann bu nasıl böyle düşünmüş diye... Ve acı gerçekle yüzleşiyorsun aslında ondan sana ne arkadaş ne dost olmuş, olamaz da.
Evet okurlar tecrübeylen sabit bak, 3 kez yaşadım, en büyük kazığı da , kalp kırıklığını da hayal kırıklığını da kardeşim dediğim bir EZİK'den gördüm. Bugün itibariyle de kendisini tamamen sildim hayatımdan. Siz de öyle yapın hiç umursamayın, oralı olmayın ki sinirden ÇATLASINLAR!!!

Evet bir daha asla EZİKlerle arkadaş olmıcam, acimicam, bi tekme de ben atıcam, yapıcak bişi yok....



Ps. Yok yaw gaza geldim yazarken bi tekme de ben atamam yapamam öyle bişey çünkü aptal kalbim lüzumundan fazla yumuşak. Ama söz dikkat edicem, sizler de öyle yapın sona boşa üzülmeyin dostlar!

6 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

Canını sıkan kimse yol ver gitsin balım üzüldüğüne dönmez inan

PaPErDeLiE dedi ki...

Haklısın canım benim, ben de öle yaptım yol verdim, benden uzak olsun şama sultan olsun !

Stil Direktoru dedi ki...

Şama sultan mı helal kız yürü be!

PaPErDeLiE dedi ki...

Mısıramıydı yoksa :p

éLLa Çiça dedi ki...

eziklere yapicak en iyi sey, basip ustune ezip gecmek.

PaPErDeLiE dedi ki...

çok doğru söylüyosun artık öyle yapıyorum ;)