31 Ocak 2010 Pazar

Haftasonu alışveriş merkezinde :D



Büyükşehirlerde haftasonu oldu mu alışveriş merkezlerine bir hücum oluyor, özellikle teenage grubun sayıca ağırlıkta olduğu bir kalabalık göze çarpıyor. Tabi öle olacak çünkü yaş ilerledikçe insan sakin bir yerlere, açık havaya gitmek istiyor.
Geçen hafta sonu Göksu yapmıştık. Bu hafta sonu da cmt Foruma, pazar yine Göksuya gittik. Forum oldukça kalabalıktı. Ejder Kapanı filmini izleyip biraz dolaştık mağzaları, Mudo, Mango, Defacto, Koton, Batik, Polo Garajlarda süper indirimler vardı. Ciddi ciddi %50, %70 indirimli ürün almak mümkündü.


Uzun zamandır Mudo'dan almak istediğim bir fincan takımı vardı ince porselenden, büyük çay fincanları oldukça şık, sezonda yanılmıyorsa 60-70 arası bi şeydi, dünse 24.500 dururmuyum hemen aldım tabi :)


Sonra siyah bir boğazlı kazak aldım 19 ytl, bir de eşime Polo'dan gömlek aldık 78 den 19 ytl'ye düşmüş. Zamanınız varsa bi bakın kaçırmayın derim.
Bu arada Burger'a uğramadan big king yemeden de olmazdı tabi her seferinde rejimdeyım daha da olsa yemem :D desem de kendimi tutamıyorum ve yumuluyorum ya :(
Not: Fotolar karma bu hafta ve daha öncesine ait
.
Foto 1. Forum
2., 3. ve 5. Panora
4. Migros

Hiç yorum yok: