3 Ocak 2010 Pazar

YILBAŞI GECESİ


Nihayet yatış modumdan çıkıp pcnin başına geçebildim.

2009'un son günlerini kepenklerini kapatmak üzere olan bir dükkanın haleti ruhiyesi içinde geçirdim. Bi mayhoşluk, bi bezginlik bi sıcak yatağımdan çıkmayayım gelecek seneye kadar hissiyatı (büyük geyiklerden biridir hiç de hoşlanmam ama nedense yılın son günü bu espriyi ben de yaptım " seneye görüşürüz" böğğkk, biliyorum ama tutamadım kendimi ) ile 31 Aralık gününe girdim. O gün izin alıp erken çıktım bölümden. Kendimi alışverişe verdim tabi.

*Kocişime bu yıl moda olan çelik yüzüklerden aldım (evlilik yüzüğünü kayseride unuttuğundan kendisine hediye alıomuş ayağına yatıp 1 taşla 2 kuş vurdumu düşünüyorum hehehe)

*Babama, kayınpederime ve emreye (kendisi kaynım olur ki bu sözcukten tiksinirim, kullanmam) atkı aldım.

*Kayınvalideme şal, anneme cüzdan aldım.

*Kardeşime yüzyılın hdiyesi diyerek ponponlu bir panço aldım, bayıldıı tabi.

*Kendime almadan olmazdı tabi aynı pançodan kendime de aldım hihoha..

Kayınbabamlarda annemlere geldi, birlikte yemek yedik. Sonra bir hediyeleşme curcunası başladı çok eglendim. Kocişim de bana altın nazarboncuklu bir bileklik ve atkı bere takımı almış, kardeşim de pofidik terlik almış, annem de hoş bir takı almış.

Neyse saat 9 gibi arkadaşlara geçtik. Abur cubur eşliğinde içkilerimizi yudumladık, partinin aksine dinlendirici bir gece oldu. Gece 1'den sonra da o kafalarla TABU oynadık, çok eğlendik, saat 3 gibi de kalktık. İŞte o saatten beri yatıştayım, yarın nasıl işe gidicem kara kara düşünüorum :ppp

Not: Keşke her gün yılbaşı olsa ya!!

2 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

Keşke de nerde be cicim ya :( Kocişine de sana da en güzel yıllar en güzel günler nasip olsun şeker nice senelere

PaPErDeLiE dedi ki...

İnşallah canımcım hepimize!!!