7 Kasım 2010 Pazar

Fincanlar,kupalar part 2




Bu kupayı uzun süre Ankaradaki bölümde kullanmıştım, üzerinde bi uçtan bi uca sevimli hayvanlar var,her biri bölümden birini temsil ediyordu,yani herkes kendine birisini seçmişti :)





Altaki kupayı ise Van'dan almıştım. 2008'de kongre için gitmiştim, müthiş bir kapalı çarşısı vardı. Daha önce de bahsetmiştim. Kupa da oraya özel, üzerinde bir gözü yeşil bir gözü mavi van kedisi var. Bunun tabakları,çaydanlıkları falan da vardı, ama ben almamıştım.




Bunlar da sıradan kupalar aslında ama severek kullandım. İkisini de Migrostan almıştım.


Aşağıdaki fincan ise anneme Almanya seyahati sırasında tanıştığı bir bayandan hediye edilmiş. Pasta takımı da var. Annem de hiç açmadan bana verdi. Kibar bi takım..


Bu fincanları ise bayılarak aldım. Mudo conceptte ilk görüşte vurulup hiç düşünmeden aldığım ürünler, çok ince porselenden üretilmiş, insan kullanırken tedirgin oluyo.




6'lı bir takım bu da.Keşke pasta tabakları da olsa da hemen alsam :) Ortadaki ise benim İngiltereden aldığım oldukça büyük bir fincan. Bu fincanı Newcastle'da okyanusa kıyı bir kasabadan aldım. Orada her hafta sonu antika pazarı kuruluyormuş. Anlayacağınız tam benlik. Bi de hastasıyım bu fincanların ya, hemen zıpladım. Ancak yalnızca 1 tane vardı,baya eski bir üretim ve benim :D



Bu tip desenlere bayılıyorum, anneannemde yemek takımı, kaseleri ve fincanları var,baya orjinal. Bu kupa ise sıradan bir ürün, yani yine Migrostan almıştım :)




2 yorum:

Cafe Pepela dedi ki...

Hepsi birbirinden zarif..
Kahve tutkunu olarak,bayıldım :)
Lakin şu son karedeki,ayrı bir güzel..
Cici pazarlar diliyorum

PaPErDeLiE dedi ki...

Teşekkür ederim, daha güzelleri sizin olsun,size de keyifli pazarlar :)