3 Ekim 2009 Cumartesi

Van Ganimetlerim Part 1

Daha önceki bir yazımda Van'dan bir dolu şey aldığımı ve bunları da partlar halinde yayınlayacağımı söylemiştim. Eee laf ağızdan bir kez çıkar :pp
Bu bölümde benim aldıklarım değil bana hediye olarak alınanlar var. Ben kongreden döndükten sonra kardeşimin zorunlu hizmeti Van'a çıktı. Annem de onu ziyarete gittiğinde bi toplu alışveriş de onlar yapmışlar. Bu ikisi anneciğimin hediyesi. Tabi ben tüm adresleri birbirer anlatmıştım onlara. Hatta gönderidiğim bir dükkan sahibi çok memnun olmuş ve bana hediye bir kolye yollamış onu da ekleyeceğim.:))

Efenim yukarıda görmüş olduğunuz kolye gümüş olmakla birlikte pakistanlılar tarafından yapılmış. Kullanılan taşların hepsi yarı değerli taşlar. Firuze, kan taşları, akik, mercan, kök yakut falan var.
Aşağıdaki ise yaprak şekilli ametist taşlı bir takı. Yapraklar oldukça ince, üzerindeki damarlanmaları dahi yapılmış. Oldukça zarif. Umarım sizler de beğenirsiniz.


5 yorum:

sevgicik dedi ki...

ayy üstteskine bayıldım, ben bi ara çok takardım kolye olsun yüzük olsun,çeşit çeşit, şimdi sdc sarı altın tektaş kolye takıyorum, bu aralar yusufcuk kolyesinide görür oldum herkeste moda mı oldu acep

PaPErDeLiE dedi ki...

:))) Bir ara tek taş altın kolyeler modaydı, sonra yusufçuklar moda oldu, aslında ondan sonra da nazar boncuklular piyasadaydı.
Şansımıza takı toka da çeşit bol :p

Stil Direktoru dedi ki...

ikiside çok şık canım güle güle kullan

PaPErDeLiE dedi ki...

Teşekkür ederim tatlım :)

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.