27 Mart 2010 Cumartesi

Yeni insanlarla yeni bir yaşa girmek!


Eveett arkadaşlar ben de artık 30 oldum!!! bu duruma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ayrı :p

İlk defa bir doğum günümü yeni tanığımın, yeni yeni samimi olduğum insanlarla kutladım. Çok da eğlendim. Biraz farklı geldi ama hoşuma da gitti doğrusu. Sabahın ilk arayanı saat 8.01 itibari ile Meralciğim oldu, GATA'dan. Sonra da 9.30 gibi mahalleden eski bir arkadaşım. Gata'daki arkadaşlarım restorandan yer ayırtmışlar, öğlen yemeğe götürdüler beni. Çok keyifli, kahkalı bir yemekti. Sonra Barış sağolsun bütün sürprizi bozup saat 3'deki kutlamayı ağzından kaçırdı.
Barışı 12 senedir tanıyorum aslında, fakülteden. Bu organizasyondaki en heyecanlı kişi ise Artvinli arkadaşımız Fatih'di, kendisi laz çok içten, olduğu gibi birisi. Sonra 3 gibi ben Kanser Araştırma'ya yanlarına giderken yolda karşılaştık tabi bizimkiler pasta almaya gidiolarmış, beni kandırıp yollarına devam ettiler. Vee sonra hep birlikte pasta kesip kutladık, 7-8 kişiydik, pastanın etrafında bin tane pozumuz vardır herhalde :) Yaş 30 olsa da bence bizim ruhlar 18'inde hala. Meralcim sağolsun tüm gün jestleri ve güzel sözleri ile baya bi şımarttı beni... Gidince çok özleyeceğim onları...

Ardından da çıkışta kocişkomla yemeğe gittik, uzun zamandır istediğim koyu pembe bir fotoğraf makinesini almış bana, bayıldım tabi. Akşam 8 gibi de annemlere geldik bi kutlama da orda yapıldı, benim rejim cortladı yani o gün. Ama mide alışmış az yemeye nevri döndü gece :p

Ayrıca yakın arkadaşlarım aradılar, diğerleri de mail atmışlar bi dolu. Hepsi beni mutlu etmeye yetti.. Bir ara fırsat bulunca fotoğğrafları ekleyeceğim buraya.
Ha bu gece de yakın arkadaşlarla buluşup eller havaya yapiciz, kocişkomun da dün doğum günüydü, onun pastasını kesicez birlikte..

Sizlere güzel bir cmt diliyor ve kaçıyorum:D
Ps. son fotoğrafı kendime d. günü hediyesi olarak ekliyorum ve hep böle genç ve güzel bir görünümle nice mumlar üflemeyi diliyorum :)

2 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

Nice senelere bizden de canım

PaPErDeLiE dedi ki...

Teşekkürler canım, hep birlikte nice senelere inşallah :)