31 Ekim 2010 Pazar

Sevdiğim Fincanlarım,Kupalarım Part 1

Fincanları,kupaları çok seviyorum. Bir ara ingiliz çay fincanlarına takmıştım, illaki benim de olmalıydılar. Derken kayınpederim İngiltere seyahati dönüşünde getiriverdi bi tane,yanında da pasta tabağı var,uçuk pembe mavi minik çiçekler var, şık bişi.Ama fotosunu çekmedim daha çekip ekleyeceğim. Neyse en sonunda kendim de gittim de bi fincan da be aldım. Onun dışında her görüğüm yerde bi tane alıyorum nerdeyse. Az bi kısmını ekliyorum buraya bakalım beğenecekmisiniz :)

Ortadaki eşimin bir yılbaşı günü hediyesiydi. Kalplerin etrafı parlak gri aslında. Bir de pasta tabağı var o da desenli. Uzun süre kıyıp da kullanamamıştım. Bide böyle bir huyum var benim,çok sevdiysem hayatta kullanamıyorum,ne olursa olsun öylece bekliyo.

İki yandaki kupalar ise kardeşimin yılbaşı hediyesiydi. (touch me marka). Onlara ait bir porselen çaydanlık ve porselen tepsi var. Onları da kıyamadan bekletiyorum :)





Bu da yıllar yıllar öncesinde Paşabahçede görüp kafaya taktığım 6'lı bir fincan takımıydı. O zaman bekardım, annem de çeyizime almıştı.




Önce kendisini görüp sonra takımını da alarak mağzadan çıktığım kalpli fincan ve yemek&pasta takımı :)

Bu kutudakiler de Mudo'dan aldığım ikili takım halindeki fincanlar










Önce kutusunu sonra da kendisini beğenip aldığım fincanlar bunlar..





Aşağıdaki de Paşabahçeden. Başka bişi almak için girip aa ne sevimli kutu,ne sevimli bardak diye duramayıp aldığım bir cam fincan/kupa.















Bu kupanın ayılısı,tavşanlısı, farelisi,kurbağalısı falan da vardı ben pandalısını sevmiştim.
Aslında bu tek bir yazı olacaktı ama hem daha fotolar var.Hem de saat geç oldu uykum var. Yani 2 part halinde yapsam daha iyi olacak diye düşündüm, herkese iyi geceler tatlı rüyalar öleyse :)

5 yorum:

Unknown dedi ki...

Hepsi de birbirinden güzeller canım,güle güle kullan inşaallah..sevgilerimle..

PaPErDeLiE dedi ki...

Teşekkür ederim canım çok sağol :)

Adsız dedi ki...

Hi A very nice niche blog, and a good design there sparks Simplicity yet complex algorithm of the internet. Thank You.

Adsız dedi ki...

Merhaba,

Kalpli tabakları nerden ve hangi magazadan aldıgınızı ogrenebılımıyım? Cok guzeller bende bır arkadasıma boyle hedıye almak ıstıyordum yenı evlenıcek
Zevkınıze bayıldım:)

Tesekkurler

Adsız dedi ki...

Merhaba,

Kalpli tabakları nerden ve hangi magazadan aldıgınızı ogrenebılımıyım? Cok guzeller bende bır arkadasıma boyle hedıye almak ıstıyordum yenı evlenıcek
Zevkınıze bayıldım:)

Tesekkurler