25 Aralık 2010 Cumartesi

Yeni Yıla Yaklaşırken

Yeni yıla yaklaşırken daima içimi bir heyecan kaplar, kalbim ümitle atmaya başlar.Işıklandırmaları,süslemeleri, kardanadam,noel baba, figürlerini görmek yüzümde tebessümden daha fazlasına neden olur. Geçen hafta başladım yeni yıl konseptini eve taşımaya :)
Efenim yukardaki resim aslında bir masaörtüsünün resmi. 2-3 sene önce almıştım baya da büyük.Ama ilk defa bu sene örtüyorum..

Aşağıdaki ise kardanadamlı tepsi.Bunu bugün beğendikten aldım,görünce çok hoşuma gitti,kendimi tutamadım oldukça da ucuzdu (4.90) :D Küçük kaseleri de bugün farklı bir yerden aldım tanesi 1.50 idi.

Ufak tabakların iki yanındaki kahve kupalarını ise yine Beğendikten eşimin beğenisi üzerine aldık (2.90)


Kutu içerisindeki ikili kupa takımını ise yine bugün farklı bir yerdem aldım. Belki bi arkadaşıma hediye edebilirim onu o yüzden fiyatı yazmicim ;)

Geçen hafta sonu da ufak ağacı süsleyip oturma odasına yerleştirdim. Okuyanlar yanlış anlamasın cristmas yada noel kutlaması değil bu hoş geldin yeni yıl kutlaması sadece. Ama ağaçları süslemek ışıltılı ışıklarla odayı renklendirmek,hediyeleşmek bence çok güzelll..

Ağacın tepesine de bir melek astım Şans getirsin diye

Ağacım ufak olduğu için süslemesi de çok kolay oldu :)

İşte sizlere insana mutluluk veren ufak bir yeni yıl köşesi...Ağacın tepesi yamulmuş ama düzelttim şimdi dimdik ayakta :P

Bu yılbaşında Ankarada annemlerle olmayı planlıyoruz ama izin durumu çok kritik bakalım nolcak bilim değil bölüm adamından (!?) (adam kelimesi de olmadı zaten adam değil ;) kadın aslında ama hayvanlara hakaret etmek istemediğimden mecburen adam diyorum) resmi yıllık iznimden alabilirsem gidicez.Dua edin bana arkadaşlar,yeni yılda Allah beni kurtarsın böylelerinden...

3 yorum:

modafobik dedi ki...

İnşallah alırsııın izni dee annenlerle keyifli bir yılbaşı geçirirsiiin! :))


Modafobik yılbaşında da ışıl ışıl!
Agatha'dan 250 TL değerindeki hediye çekini kazanmak için son 2 gün! Kaçırmayın! :)

PaPErDeLiE dedi ki...

İnşallah dediğin gibi olur vala :))

Hemen ışıl ışıl sayfana ve kampanyana bakıyorum!!!

Stil Direktoru dedi ki...

Canım bak kim kazandı :)

Detayları bana mail at adresleri yollayacağım ok ;)

Tebriklerrrrrrrrrr

http://stildirektoru.blogspot.com/2010/12/hem-yeni-hem-ikinciden-marka-marka_28.html